1. Is er ook een versie voor Android beschikbaar?
Nog niet. We willen graag ook een versie voor android maken, maar een app laten bouwen kost veel geld en dat is er nu nog niet. We zijn druk bezig met het werven van fondsen om ook de ontwikkeling van een android-versie mogelijk te maken. Ook u kunt ons helpen, kijk onder het kopje 'donateur worden' hoe dat kan.

2. Kan de app aangepast worden voor mijn kind?
We kunnen helaas niet voor elk kind individueel de app aanpassen. Echter, de app blijft altijd volop in ontwikkeling, om 'm voor zoveel mogelijk mensen geschikt te maken. Stuur ons dus graag uw vraag/feedback, dan kunnen we deze meenemen als de app weer ge-updatet wordt. U kunt dit doen via het contactformulier die u vindt onder de knop 'contact' in de rechterbovenhoek.

3. Waarom is de app niet gratis?
De digitale wereld ontwikkeld zich snel. Daarom moet de app ook met enige regelmaat ge-updatet worden. Bovendien doen wij ook steeds weer kleine aanpassingen om de app voor zo veel mogelijk gebruikers geschikt te maken. Al deze aanpassingen kosten geld. Dit geld komt deels uit fondsen en deels uit de opbrengsten van de app. Wel is er een kleine gratis versie beschikbaar om de app uit te proberen. U kunt dan uitproberen of de app geschikt is voor wat uw kind/verwante/cliƫnt nodig heeft.

4. Ik wil jullie graag steunen, hoe doe ik dat?
U kunt ons steunen zonder dat het u een cent kost! Als u via de Bol.com knop op onze site iets besteld, krijgen wij daar een percentage commissie over! U kunt ook een donatie doen of een actie organiseren. Meer informatie daarover vind u op de pagina Helpen?

 

Heeft u een andere vraag? Vragen m.b.t. het gebruik van de app vindt u onder de knop 'app Mag ik?' en dan 'Handleiding'. Staat het daar ook niet? Stel de vraag dan aan ons via het contactformulier dat u onder de knop 'contact' vindt in de rechterbovenhoek van de pagina. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.