Een logo!!!

Misschien is het je al opgevallen op de site of op Facebook, Stichting Mag ik Meedoen? heeft nu een officieel logo! En daar zijn we reuze trots op. Onze dank gaat dan ook uit naar Renate van Grafisch Los die het logo belangeloos voor ons heeft ontworpen.

LET OP!

Per abuis is het verkeerde rekeningnummer op de site van Stichting Mag ik meedoen? terecht gekomen. Uiteraard hebben wij dit direct aangepast toen wij dit ontdekten. Heeft u een donaties gedaan naar het andere rekeningnummer? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het geld alsnog op de juiste plek terecht komt.
Bedankt!

De rekening doet het!

Vanaf heden is ons rekeningnummer bij de RABObank geactiveerd en kunnen we donaties ontvangen. De eerste donaties hebben we reeds gekregen, daar zijn we heel blij mee. Ook het restantbedrag van Dreamordonate.nl hebben we overgeschreven naar deze rekening, zodat we het in kunnen zetten voor de verdere ontwikkeling van de app.
Wilt u ook een bijdrage leveren? Gaat u dan naar Donateur worden? en doe een eenmalige of structurele bijdrage. Omdat wij een anbi-status hebben mag u uw donaties aftrekken van de belasting.

Bedankt!

We zijn ook te vinden op Facebook!

Vanaf vandaag is Stichting Mag ik meedoen? ook te vinden op Facebook! Bezoek onze pagina op www.facebook.com/magikmeedoen. Daar zullen nieuwtjes, fimpjes en andere info te vinden zijn. Natuurlijk kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan wordt je ca. 4 keer per jaar op de hoogte gehouden middels een email.  En houd vooral de site in de gaten, want hier zullen we wat uitgebreider schrijven over het reilen en zeilen van de stichting.

Stichting Mag ik meedoen is een feit!

Sinds 12 september 2016 is het een feit! Stichting Mag ik meedoen is opgericht bij de notaris. Als eerste bestuur zullen de oprichters: Marcel Verboom, Maaike de Gruijl en José Segers aantreden als voorzitter, secretaris en penningmeester. En nu is het tijd om werk te maken van de invulling van de stichting. De komende tijd gaan we ons buigen over de praktische zaken, zoals financiën en de website en beleidsmatige zaken zoals het beleidsplan en de reglementen. En natuurlijk gaan we verder met het ontwikkelen en verspreiden van de app en andere materialen!