Update 'Mag ik'

De eerste update van de app is uit! De app is bijgewerkt naar de laatste eisen van Apple, waardoor hij goed zal blijven functioneren. Daarnaast zijn er een paar kleine problemen opgelost: het randje aan de onderkant van de foto is terug, er waren soms wat problemen met het geluid, ook dit is opgelost. Tot slot hebben we een kleine verandering aangebracht: als een item afgekruist is kan het ook niet meer gekozen kan worden. Er ontstond verwarring, omdat de app wel doorging naar de laag eronder. Dit is nu uitgeschakeld.

Mochten jullie nog problemen tegenkomen, laat dit vooral weten. Dit kan via het formulier op deze website of via stichtingmagikmeedoen@gmail.com. Ook alle feedback is welkom!

De update is gedaan door Michel van Boezerooij apps, hij heeft ook de app gemaakt. Hij heeft dit ook weer vanuit een maatschappelijke betrokkenheid voor een vriendelijke prijs voor ons gedaan. Bedankt Michel!

 

Logo Michel.png